Intrebari Frecvente

1. Cristalele Swarovski sunt autentice?

 

Da, cristalele Swarovski sunt autentice. Autenticitatea lor este garantata prin contractul de branding pe care il avem cu firma Swarovski, prin afisarea marcii "Made with Swarovski Elements" si a certificatului de garantie si autenticitate emis de Nesih'Art. De asemenea, Nesih'Art este marca inregistrata la OSIM si autorizatie de la ANPC pentru operatii cu metale pretioase si pietre pretioase.


2. Cum se aplica hot fixul pe material - art. 2028, de la cristale de lipit?

 

Cristalele de lipit, care au pe spate un termoadeziv, se aplica urmand instructiunile de mai jos:

TEHNOLOGIA DE MONTARE LA CALD (HOTFIX) Componentele de montare la cald (hotfix), sunt acoperite pe spate cu o portiune de folie adeziva ce se topeste la cald. Aceasta se va activa prin aplicarea unei temperaturi pana la intarire, cu ajutorul unei prese la cald sau a unui fier de calcat fara aburi. Dupa realizarea transferului termic si a racirii acestuia, componentele vor fi atasate permanent si sigur pe material. Lipirea unica Swarovski hotfix, va fi foarte usor de intretinut putand fi utilizata chiar si masina de spalat fara nicio problema. Temperatura, timpul de aplicare, precum si presiunea poate varia in functie de materialul pe care se va face transferul. Pentru lipirea componentelor Swarovski, se recomanda ca presa sau masa de aplicare sa aiba in partea de jos un material de baza (panza teflonata, pasla..), peste care sa va aseza cu grija tesatura sau materialul pe care se doresate sa se faca transferul, cu fata in sus. Direct pe tesatura de transfer se vor aseza componentele in modelul si forma dorita, in asa fel incat baza cu folie adeziva sa fie in contact direct cu aceasta. Modelul sau forma dorita, astfel realizata, va fi acoperita in intregime, cu grija, cu acelasi material de baza(panza teflonata, pasla..) si se va presa in functie de tipul tesaturii pe care se va face transferul conform TABELULUI.


3. Exista o suma minima pentru comanda?

 

Comanda minima pe site www.nesih-art.ro este de 30 lei.
Sub aceasta valoatre se percepe o taxa de 15 lei - ambalare, completare formulare.


4. Ce se intampla daca nu ridic comanda? 

 

Daca nu ridicati comanda de la oficiul postal sau refuzati primirea ei prin curierat, veti fi trecut(a) in lista clientilor rau-platnici. Astfel, pentru urmatoarele comenzi va trebui sa achitati in avans contravaloarea bunurilor precum si suma datorata pentru expeditia primului colet.