Termeni si Conditii

1. Introducere


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de accesarea acestui site de comert electronic.Accesarea site-ului www.nesih-art.ro precum si cumpararea sau utilizarea produselor de pe site-ul mentionat presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.In momentul deschiderii unui cont pe site nostru se considera automat ca viitorul client este de acord cu toate conditiile impuse.


2. Preturi


Preturile afisate sunt exprimate in LEI, cu TVA inclus. Pretul afisat pe site reprezinta pretul final de achizitie.


3. Obligatii, responsabilitati


Comenzile sunt expediate intre 1-15 zile, in functie de numarul lor si de marfa aflata pe stoc. Comenzile plasate in zilele nelucratoare vor fi prelucrate in prima zi lucratoare. Se considera comenzi valide, acelea pentru care au fost inregistrate toate campurile indicate.Cumparatorul are posibilitatea ca inainte de finalizarea tranzactiei sa vizualizeze valoarea finala a produselor comandate.
Comanda minima este de 30 lei. Pentru comenzi de sub 30 RON livrate prin Posta Romana, se va percepe o taxa de 15 RON.

Cumparatorul are posibilitatea de a introduce adrese diferite pentru facturare si livrare. Nu ne asumam raspunderea pentru completarea gresita a formularului de comanda. Eventualele erori pot fi corectate printr-un mail prin care se specifica datele corecte in maxim 24 ore de la plasarea comenzii.

Asiguram respectarea confidentialitatii datelor furnizate de client in vederea intocmirii facturii.Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.Comanda poate fi anulata in cel mult 12 ore de la lansarea ei, printr-o notificare pe email.

 

4. Declinarea responsabilitatii

 

Nu avem nici o responsabilitate pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de la noi, sau nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.Nu suntem responsabili pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.In cazul in care datele furnizate de client in formularul de comanda sunt incorecte, incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, clientul va trebui sa suporte toate costurile legate de transport.


5. Plata


Plata se face ramburs, atat pentru expeditia prin Posta Romana cat si prin Urgent Curier, sau la solicitarea clientului, intr-un cont bancar. Prin plata in contul bancar coletul va fi expediat numai dupa ce banii au intrat in cont.Comenzile sunt procesate in ordine cronologica.Preturile nu includ taxele de transport. Pretul final platit de client va fi suma produselor comandate plus taxele de transport. Taxele de transport au valori diferite in functie de modalitatea aleasa in pasul 2 de comanda.


6. Livrare si taxe de transport


Expedierea comenzilor se realizeaza in conformitte cu pct.3.
Informatiile despre metodele de livrare si taxele de transport le  puteti gasi in sectiunea Livrare.
In cazul in care doriti livrarea la o alta adresa decat cea din buletin, va rugam sa mentionati acest lucru. 


7. Retur


Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:“Art. 4. - cf. ord. 34/2014 - Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumatorArt. 8. - In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”
Cumparatorul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:
Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in stare perfecta.Toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor. Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorilor fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.In cazul in care doriti sa returnati un produs, trebuie sa anuntati acest lucru printr-un e-mail pe adresa noastra.In cazul in care produsele sunt returnate ca urmare a unei erori din partea noastra, transportul pentru retur este gratuit. In cazul in care clientul returneaza produsele din cauza unei greseli personale, clientul va plati atat taxele de transport pentru livrarea initiala cat si pentru retur.

 

8. Litigii


In caz de litigiu intre Cumparator si Vanzator, acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a furnizorului.


9. Drepturi de autor


Continutul site-ului www.nesih-art.ro apartine furnizorului si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.nesih-art.ro vor fi penalizate conform legii. Fotografiile si datele pot si folosite numai cu acordul scris al furnizorului.


10. Modificari ale preturilor si ale serviciilor oferite


Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor noastre sau de a intrerupe temporar furnizarea serviciilor noastre fara nicio anuntare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care acesta actiune le atrage asupra unor terte persoane.