Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor


Nesih-Art.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii.

Nesih-Art.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Nesih-Art.ro  va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje.

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Nesih-Art.ro  si clientii sai.

Nesih-Art.ro  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Nesih-Art.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau al contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.