1. Definitii

“Tu” inseamna tu, utilizatorul site-ului Nesih-Art.ro, iar “al tau” va fi interpretat similar. “Noi” inseamna reprezentantii Nesih-Art.ro, iar “al nostru” va fi interpretat similar. “Informatiile utilizatorilor” sunt datele personale pe care tu ni le furnizezi prin intermediul site-ului Nesih-Art.ro. “Utilizatorii” sunt cei care folosesc individual sau colectiv Nesih-Art.ro, in functie de situatie. “Website” si “Site” inseamna site World Wide Web.

2.Introducere

Bine ati venit pe Nesih-Art.ro!

Nesih-Art.ro este un marketplace online care ofera posibilitatea utilizatorilor sai sa cumpere si sa vanda produse handmade.

Folosind site-ul Nesih-Art.ro esti de acord sa respecti Termenii si Conditiile de Utiliare din aceasta sectiune.
Este posibil sa aducem modificari din cand in cand atat acestor termeni si conditii, cat si altor politici Nesih-Art.ro. Te rugam sa revezi informatiile din aceasta sectiune a site-ului in mod regulat.

Inainte de a face o comanda, daca ai vreo nelamurire, te rugam sa trimiti un e-mail la adresa office@nesih-art.ro.

3. Scopul acestor Termeni si Conditii de Utilizare

Termenii si conditiile ce apar in aceasta sectiune a site-ului se aplica tuturor utilizatorilor si intra in vigoare in momentul in care acestia acceseaza site-ul.

Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitezi.

4. Comunitatea Nesih-Art.ro

Nesih-Art.ro este spatiul virtual unde iubitorii de handmade pot cumpara produse lucrate manual. Este de asemenea spatiul unde oamenii interactioneaza schimband idei si opinii cu privire la fenomenul handmade.

5. Eligibilitatea membrilor si Inregistrarea

  • Nu este necesara inregistrarea pe site in vederea cumpararii de produse. Se poate comanda si ca Oaspete.

Inregistrarea este gratuita. Ne rezervam dreptul de a refuza serviciile si/sau inregistrarea in baza unor motive ce tin de vointa noastra, in orice moment. Serviciile Nesih-Art.ro nu sunt disponibile membrilor suspendati temporar sau definitiv. Utilizand acest site si inregistrandu-te esti de acord sa respecti Termenii si Conditiile de Utilizare enumerate in aceasta sectiune.

  • Iti asumi raspunderea asupra veridicitatii datelor completate in vederea inregistrarii.
  • Vei depune toate eforturile pentru a pastra parola confidentiala si nu o vei incredinta niciunei alte persoane. De asemenea, nu vei incredinta User-ul tau altei persoane.
  • Ne rezervam dreptul de a sterge conturile care nu au datele completate corespunzator.

6. Taxe si servicii

Toate informatiile cu privire la aceste aspecte le gasesti pe pagina http://nesih-art.ro/informatii-livrare/. Ne rezervam dreptul de a modifica politica referitoare la taxe si servicii, anuntand utilizatorii cu cel putin 14 zile inainte. 

7. Actiuni interzise

Utilizatorul este singura persoana responsabila de activitatea de pe site. Activitatile interzise pe Nesih-Art.ro sunt:

a. Furnizarea de informatii false sau inexacte.
b. Postarea de link-uri catre site-ul propriu sau catre alte site-uri.
c. Incalcarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
d. Utilizarea unui limbaj calomnios, defaimator, obscen.
e. Alte activitati care ar putea aduce prejudicii Nesih-Art.ro.

Ne rezervam dreptul de a inchide in orice moment conturile persoanelor care ar putea prejudicia in vreun fel Nesih-Art.ro sau persoanelor care nu respecta precizarile de mai sus.

8. Continutul site-ului

Prin utilizarea site-ului acorzi permisiunea Nesih-Art.ro de a folosi informatiile pe care tu le furnizezi. Astfel, Nesih-Art.ro nu incalca niciun drept. 

Garantezi dreptul Nesih-Art.ro irevocabil, gratuit, neexclusiv, in intreaga lume de a exercita drepturi de autor, publicitate si drepturi asupra bazei de date. De asemenea, Nesih-Art.ro are permisiunea ta de a stoca si revizui informatiile furnizate de tine.

Continutul creat de Nesih-Art.ro (imagini, texte, elemente de grafica web etc.) este proprietatea Nesih-Art.ro si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legiile privind proprietatea intelectuala. Utilizarea continutului site-ului necesita aprobarea scrisa prealabila a Nesih-Art.ro.

Folosirea fara acordul scris al Nesih-Art.ro a unor elemente de continut create de Nesih-Art.ro, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Este interzisa de asemenea copierea continutului Nesih-Art.ro prin orice metoda.


9. Informatii furnizate de utilizatori

Utilizatorii site-ului pot posta comentarii, pot trimite e-mail-uri, transmite informatii. Continutul acestor informatii nu trebuie:

a. sa fie ilegal, amenintator, defaimator, obscen
b. sa incalce drepturile de proprietate intelectuala
c. sa tulbure in nici un fel viata privata a altor persoane
d. sa contina virusi
e. sa constituie o forma de spam.

Nesih-Art.ro isi rezerva dreptul de a sterge de pe site astfel de informatii, dar nu va avea resonsabilitatea si nu va despagubi daunele produse de astfel de informatii.

10. Litigii

Orice litigiu aparut intre utilizatori si Nesih-Art.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Informatii

©2022 Nesih'Art. All Rights Reserved. Designed by

Cosul tau

Niciun produs în coș.

Livrare gratuita la comenzile peste 500 Ron !
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna ziua !
Cu ce va putem ajuta ?